5 Νοεμβρίου 2008

Ο Καραγκούνης... ξεσπάθωσε για όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό

Ενας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της σπουδαίας νίκης του Παναθηναϊκού επί της Βέρντερ Βρέμης, ο Γιώργος Καραγκούνης, μίλησε την επόμενη του θριάμβου στον ραδιοφωνικό σταθμό «SENTRA 103,3», λέγοντας μεταξύ άλλων πως η ομάδα «έπρεπε να βγάλει την προσωπικότητά της και το χαρακτήρα της στο γήπεδο».
Επίσης ο «Κάρα» αναφερόμενος στον Τζιόλη και στις αποδοκιμασίες του κόσμου προς το πρόσωπό του στα προηγούμενα ματς τόνισε πως «παίκτης της ομάδας δεν πρέπει να τυγχάνει τέτοιας συμπεριφοράς».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καραγκούνη:

Για τη νίκη απέναντι στη Βέρντερ, o σκόρερ του δεύτερου γκολ του «τριφυλλιού», είπε: «Oταν παίζεις σ' ένα τέτοιο θεσμό και κάνεις τέτοιες νίκες είναι άλλα τα συναισθήματα. Είναι σημαντικό να κάνεις τους φιλάθλους εκτός Ελλάδας χαρούμενους με την ομάδα που ανδρώθηκες. Εχοντας στο μυαλό μου όλες αυτές τις μεγάλες βραδιές που είχα ζήσει παλιότερα μου είχαν λείψει. Μια τέτοια έζησα χτες».
Μιλώντας για το τι άλλαξε σε σχέση με τα ματς με Ηρακλή και Εργοτέλη, τόνισε: «Μαθαίνεις μέσα από τα λάθη σου. Εκτιμάς πως πρέπει να αλλάξεις το παιχνίδι σου.
»Μια μεγάλη ομάδα δεν πρέπει να στέκεται ούτε σε μια μεγάλη νίκη ούτε σε μια μεγάλη ήττα όπως της προηγούμενης βδομάδας,. Υπάρχει πάντα η θέληση να αποδείξεις ότι μπορείς να αλλάξει η κατάσταση. Η συσπείρωση που υπήρχε μέσα στην ομάδα».
Για το αν υπάρχει ο φόβος η ομάδα να επιστρέψει σε κακές εμφανίσεις, ανέφερε: «Το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο. Εχουμε πολύ καλή ψυχολογία μετά από δυο μεγάλες νίκες και ειδικά χτες από τη μεγάλη εμφάνιση. Θέλουμε να σκεφτόμαστε θετικά».




Gif Banners

Δεν υπάρχουν σχόλια: