6 Νοεμβρίου 2008

Ψήφος εμπιστοσύνης στον Δώνη από τη διοίκηση της ΑΕΚ

Τη στήριξή τους εξέφρασαν στον Γιώργο Δώνη οι Νίκος Νοτιάς, Τάκης Κανελλόπουλος, Νίκος Κούλης αλλά και ο Ντέμης Νικολαΐδης στη συνάντηση που είχαν την Τετάρτη και η οποία διήρκησε περισσότερες από τρεις ώρες.
Μετά την αιφνίδια παραίτηση του Νικολαϊδη πάντως, οι διάδοχοί του δήλωσαν και δημόσια την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο του Δώνη αλλά ο φόβος να επηρεαστούν οι παίκτες από τα φλέγοντα ζητήματα που τρέχουν στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο ήταν εμφανής.
Σε αυτό το σημείο λοιπόν επικεντρώθηκε και η συζήτηση, να εξασφαλιστεί δηλαδή η ηρεμία του αγωνιστικού τμήματος και να συνεχίσει την προσπάθεια που ξεκίνησε από το καλοκαίρι.
Ο Δώνης, με τη σειρά του, μετέφερε τα νέα στους παίκτες του, τονίζοντας τους ότι θα πρέπει να μείνουν προσηλωμένοι στους στόχους τους.
«Έχω μιλήσει με την διοίκηση και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Εμείς οφείλουμε να κοιτάξουμε την δουλειά μας και να φέρουμε αποτελέσματα. Ό,τι ακούγεται και γράφεται δεν μας αφορά και σας ζητάω να μην ασχολείστε» φέρεται να είπε στους ποδοσφαιριστές.
Εκτός των άλλων πάντως, ο Δώνης δεν παρέλειψε να τονίσει στους διοικούντες ότι τον Ιανουάριο η ΑΕΚ θα πρέπει να ενισχυθεί σε συγκεκριμένες θέσεις. Για να επιτευχθεί όμως η ουσιαστική ενίσχυση θα πρέπει να διατεθεί ένα «γενναίο» ποσό, ώστε να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που θα είναι σε θέση να βοηθήσουν άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: