26 Νοεμβρίου 2008

Bet-News: Τσάμπιονς Ληγκ

Από το www.exsports.gr

IΝΤΕΡ Μ.-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Ιντερ με νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό παίρνει μαθηματικά την πρώτη θέση του ομίλου, φυσικά αυτό που προέχει είναι να εξασφαλίσει την πρόκριση. Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία οι «νερατζούρι» μετά τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους με 1-0. Στα αγωνιστικά, ο Μουρίνιο προτίθεται να παρατάξει το ίδιο ακριβώς σχήμα με αυτό κόντρα στη Γιουβέντους το Σάββατο, φυσικά με την είσοδο του Κόρντομπα στη θέση του Σάμουελ, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League. Δεν υπολογίζονται ακόμα οι τραυματίες Κίβου, Χιμένες και οι Ρίβας και Κρέσπο, που δεν είναι δηλωμένοι στη λίστα της ΟΥΕΦΑ.
Στον Παναθηναϊκό, για πρώτη φορά αναμένεται ο Τεν Κάτε να παρουσιάσει σύστημα με τρία στόπερ, θέλοντας να βρει λύση στο μαρκάρισμα του Ιμπραΐμοβιτς. Ετσι, Βύντρα, Γκούμας και Σαριέγκι θα πάρουν θέση στην ενδεκάδα, με τους Νίλσον και Σπυρόπουλο στα άκρα της άμυνας, με εντολές να προωθούνται περισσότερο από τα συνηθισμένα. Εκτός μάχης είναι ο Μουν, ενώ ο ετοιμοπόλεμος πλέον Μάντζιος αναμένεται να βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης. Ο Κλέιτον έμεινε στην Αθήνα, αφού δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΜΑΡΣΕΪΓ
Κακή η Λίβερπουλ στο πρώτο μέρος απέναντι στη Φούλαμ, ανεβασμένη στο δεύτερο, χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει ουσιαστικά. Τελικό αποτέλεσμα 0-0, με τους «κόκκινους» πάντως να παραμένουν στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, αφού και η Τσέλσι γκέλαρε απέναντι στη Νιούκαστλ. Αίσια τροπή φαίνεται ότι παίρνει το θέμα Τζέραρντ. Ο κάπτεν μπορεί να έχασε το ματς με τους Λονδρέζους, όμως δείχνει έτοιμος να αγωνιστεί στο σημερινό παιχνίδι. Είδηση που εκμηδενίζει τα προβλήματα του Μπενίτεθ, αφού πλέον μένουν εκτός μόνο οι μακροχρόνια απόντες Σκρτελ και Φιλίπ Ντεγκέν.
Την ίδια ώρα, η Μαρσέιγ μαθηματικά μπορεί να έχει ελπίδες για την πρόκριση στους 16, αλλά μένοντας προσγειωμένοι και ρεαλιστές, οι φιλοδοξίες της δεν μπορούν να πηγαίνουν παρά πέρα από την τρίτη θέση και το ΟΥΕΦΑ.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.-ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ
Γκέλα για την Ατλέτικο του Χαβιέρ Αγκίρε την Κυριακή, 1-1 στην έδρα της Νουμάνθια. Πολύ κακή η εμφάνιση και το ότι ισοφαρίστηκε στο 94ο λεπτό με πέναλτι δεν λέει τίποτα, θα έπρεπε αυτό να έχει γίνει πολύ νωρίτερα (τρία δοκάρια η Νουμάνθια, ένα πέναλτι που δεν της δόθηκε, καθολική υπεροχή). Στο Τσάμπιονς Λιγκ προκρίνεται στους «16» με νίκη απόψε, ή με ισοπαλία, αν δεν κερδίσει η Μαρσέιγ στο «Ανφιλντ» τη Λίβερπουλ. Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, πλην του αριστερού μπακ Αντόνιο Λόπεθ, δεν υπάρχουν.
Στην αντίπερα όχθη, μειώθηκαν κατά πολύ οι ελπίδες της Αϊντχόφεν για να συνεχίσει στην Ευρώπη, έστω και μέσω της 3ης θέσης του ΟΥΕΦΑ, μετά την ήττα στη Γαλλία από τη Μαρσέιγ με 3-0. Ο βασικός αμυντικός Μαρσέλις έχει τραυματιστεί στον ιγνυακό τένοντα και έμεινε εκτός αποστολής, όπως και ο δεξιός μπακ-χαφ Κρόμκαμπ και ο μεσοεπιθετικός Αμραμπατ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: