27 Ιουλίου 2009

Μάντζιο, Λεονάρντο και μπακ ζήτησε ο Μπάγεβιτς


Μάντζιος, Λεονάρντο και ίσως κάτι καλύτερο σε δεξί μπακ είναι οι στόχοι που προκύπτουν μετά το μεταγραφικό τετ-α-τετ που είχαν ο τεχνικός της ΑΕΚ, Νίκος Θανόπουλος με τον προπονητή της «Ένωσης», Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των επιθετικών. Αναζωπύρωση αναμένεται στο θέμα του Λεονάρντο, ίσως ψάξει για κάτι καλύτερο και ακριβότερο στη θέση του δεξιού μπακ.

Στο θέμα του Μάντζιου η επιθυμία του Μπαγεβιτς και η προτίμηση του στον Έλληνα φορ είναι σαφής μιας και θέλει έναν επιθετικό που να παίζει με πλάτη στην περιοχή και ικανό στο ψηλό παιχνίδι. Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός έχει ξεκαθαρίσει πως δεν συζητά τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή, αλλά θα τον παραχωρήσει έναντι χρημάτων τα πάντα πλέον είναι στο χέρι του προέδρου της ΠΑΕ, Νίκου Θανόπουλου. Βέβαια το ότι επίκειται πιθανή είσοδος του ομίλου των επενδυτών, είναι ένα σοβαρό ενδεχόμενο και αν συμβεί κάτι τέτοιο η «Ένωση» θα έχει μεγαλύτερη οικονομική ευχέρεια. Σίγουρα πάντως το ότι ο Μπάγεβιτς θέλει τον παίκτη αποτελεί ένα σοβαρότατο κίνητρο για να κάνει τα πάντα η «Ένωση» ώστε να τον αποκτήσει.

Τι γίνεται με τον Λεονάρντο

Για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού αναμένεται να υπάρξει αναζωπύρωση με την ΑΕΚ να προσφέρει τα ίδια χρήματα αλλά με καλύτερους οικονομικούς όρους ως προς την αποπληρωμή του ποδοσφαιριστή. Αν αυτή η κίνηση δελεάσει τον Λεβαδειακό, τότε η μεταγραφή νο2 που είχε βάλει ως προτεραιότητα μετά τον Γρηγόρη Μάκο, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Για τη θέση του δεξιού μπακ πάντως αναμένεται να υπάρξει επανεκτίμηση στα ονόματα που έχουν στο στόχαστρο οι άνθρωποι της ΑΕΚ, καθώς θα υπάρξει μια προσπάθεια να βρεθεί κάποιος πιο ακριβός απ’ όσους είχαν ακουστεί μέχρι τώρα, αλλά και προφανώς πιο αξιόπιστος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: