26 Ιουλίου 2009

Νέα πρόταση σε Γκονζάλες, στέλνουν Νενέ στον Ολυμπιακό

Την ώρα που το όνομα του Βίκτορ Ομπίνα προστέθηκε στην λίστα του Ολυμπιακού, αναφορικά με την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, Μαρκ Γκονζάλες και Νενέ εξακολουθούν να είναι οι επικρατέστερες λύσεις για την αριστερή πτέρυγα.

Γαλλικό δημοσίευμα αναφέρει πως επόμενος σταθμός της καριέρας του Νενέ θα είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος, σύμφωνα με Ισπανικό άρθρο, αναμένεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στην Μπέτις για τον Γκονζάλες. Αμφότερες οι μεταγραφές κοστολογούνται στα 6 εκ. ευρώ.

Πρόταση για Μαρκ...

Σε συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει πριν λίγες μέρες, ο Χιλιανός άσος της Μπέτις είχε τονίσει ότι το μυαλό του είναι στην ομάδα της Ανδαλουσίας.

Είχε παραδεχτεί πως γνωρίζει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά δεν προχώρησε σε περισσοτέρες λεπτομέρειες, καθώς με αυτά τα ζήτημα ασχολείται ο ατζέντης του.

Δεν θα έλεγε όχι όμως σε πιθανή αποχώρησή του από τον σύλλογο, στην περίπτωση που η προσφορά θα καλύψει τις απαιτήσεις του προέδρου Λοπέρα.

Στο δημοσίευμα της «lasextaDeportes», αναφέρεται πως ο Γκονζάλες δεν έχει αγωνιστεί στα δύο φιλικά της Μπέτις και πως παρά τις προηγούμενες δηλώσεις του, θεωρείται δεδομένο πως ο ίδιος θέλει να μεταγραφεί σε άλλη ομάδα, ενώ και η Μπέτις δεν θα είχε πρόβλημα να τον παραχωρήσει.

Αυτό που υποστηρίζουν πάντως, είναι πως ο Ολυμπιακός τις επόμενες μέρες θα καταθέσει πρόταση 6 εκ. ευρώ, ενώ λανθασμένα αναφέρουν ως ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

... πρόταση και για Νενέ

Την ώρα που οι Ισπανοί γράφουν για Γκονζάλες, οι Γάλλοι επιμένουν για Νενέ. Ο μέσος της Μονακό, που πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στην Εσπανιόλ, φέρεται να δήλωσε πως δεν πρόκειται να μείνει στο Πριγκιπάτο τη νέα αγωνιστική περίοδο και αναζητά ποδοσφαιρική στέγη. Τέτοια του προσφέρει ο Ολυμπιακός που και στο παρελθόν έχει ενδιαφερθεί για τον ποδοσφαιριστή.

Το δημοσίευμα της «Europe1.fr» υποστηρίζει πως οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη διατυπώσει την προσφορά τους, η οποία αγγίζει επίσης τα 6 εκ. ευρώ.

Απομένει η απάντηση της Γαλλικής ομάδας, η οποία σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ενδέχεται να είναι θετική. Το θετικό στην περίπτωση του Νενέ είναι πως ο ποδοσφαιριστής διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο και δεν καταλαμβάνει θέση ξένου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: