26 Ιουλίου 2009

Ξαφνικό πρόβλημα στον ΠΑΟΚ με Κοντρέρας και Αραμπατζή


Ένα αναπάντεχο πρόβλημα με τον Πάμπλο Κοντρέρας απασχολεί από την Κυριακή τον τεχνικό του ΠΑΟΚ Φερνάντο Σάντος, λίγες μόνο μέρες πριν την αναχώρηση της ομάδας για τη Νορβηγία, εν όψει του πρώτου αγώνα με την Βαλερένγκα για το Γιουρόπα Λιγκ.

Συγκεκριμένα στη πρωϊνή προπόνηση που έγινε κεκλεισμένων των θυρών, στην Τούμπα, ο Χιλιανός αμυντικός αισθάνθηκε εντονότερες ενοχλήσεις λόγω ερεθισμού στην λαγονοκνημιαία ταινία και δεν προπονήθηκε.

Η αποθεραπεία του εκτιμάται στις 3-4 ημέρες κάτι που σημαίνει πως θα απουσιάσει από αυτή την ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ομάδας του.

Επίσης ο Νίκος Αραμπατζής δεν προπονήθηκε λόγω ελαφράς κάκωσης της ποδοκνημικής αλλά έτσι κι αλλιώς ο Σερραίος αμυντικός δεν επρόκειτο να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα της ομάδας του. Ο Μίρκο Σαβίνι που είναι εκτός της λίστας των 22 παικτών του ΠΑΟΚ για τα δυο πρώτα του ευρωπαϊκά παιχνίδια, ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας.

Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής και τακτικής. Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί στην Τούμπα (09:00) ενώ αύριο, αναμένεται και ανακοίνωση της αποστολής, που το μεσημέρι της Τρίτης θα αναχωρήσει για τη Νορβηγία.





Δεν υπάρχουν σχόλια: