19 Ιουνίου 2009

«Κλείνει» Μάκο και στο βάθος... βλέπει Λεονάρντο η ΑΕΚ

Εν αναμονή της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του Γρηγόρη Μάκου βρίσκονται στην ΑΕΚ, έτσι ώστε να μπορέσουν απρόσκοπτα στη συνέχεια, να προχωρήσουν στην απόκτηση δεξιού μπακ και δημιουργικού μέσου.
Η μετακίνηση του ποδοσφαιριστή θα είχε ήδη ολοκληρωθεί, αν δεν εκκρεμούσε το χρέος της «Ένωσης» προς τον Πανιώνιο από τη μεταγραφή του Τζιμπούρ. Υπάρχει, όμως, και μια διαφορά στον τρόπο καταβολής των χρημάτων. Η ΑΕΚ προσφέρει ως προκαταβολή τις 350.000 από τις 800.000, την ώρα που ο Πανιώνιος επιθυμεί την καταβολή όλου του ποσού.

Αναφορικά με τον Τζιμπούρ, η ΑΕΚ οφείλει κάτι παραπάνω από 1 εκατ. ευρώ στους Νεοσμυρνιώτες, από την απόκτηση του γαλλοαλγερινού και περιμένει προκαταβολές από την πώληση παικτών της (Σορεντίνο, Τόφας) για να προχωρήσει την υπόθεση.

Αμέσως μετά την απόκτηση του Μάκου, η «Ένωση» θα ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις της με τον Λεβαδειακό, για την απόκτηση του Λεονάρντο.

Η εισήγηση του Μπάγεβιτς για τον παίκτη είναι δεδομένη, όπως άλλωστε και η επιθυμία του Βραζιλιάνου να παίξει στην ΑΕΚ. Η διοίκηση παίρνει επίσημη θέση σχετικά με τις δηλώσεις του Κομπότη, ενώ υπάρχει η πεποίθηση να ακολουθηθεί τακτική ανάλογη με την περίπτωση του Μάκου. Δηλαδή να μην δαπανηθούν υπέρογκα ποσά για τον παίκτη και να τηρηθεί σταθερή στάση στις διαπραγματεύσεις.

Εξάλλου, οι «κιτρινόμαυροι» είναι διατεθειμένοι να περιμένουν τον παίκτη μέχρι τον Ιανουάριο, ώστε να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο. Υπάρχει ωστόσο η αισιοδοξία ότι κάτι τέτοιο δεν θα χρειαστεί, καθώς με ένα ποσό κοντά στα 500.000-600.000 ευρώ, θα πειστεί ο Κομπότης να παραχωρήσει το 50% του παίκτη. Το υπόλοιπο 50% ανήκει στον μάνατζερ του, Γιάννη Καινούργιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: