5 Απριλίου 2009

Στοίχημα Serie A: Περιμένοντας γκέλα της Inter

Εννέα αγωνιστικές για το τέλος και η αγωνία στην Serie A αυξάνεται σε όλα τα μέτωπα...
Η αγωνιστική ατζέντα περιλαμβάνει πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις όπως αυτή της Cagliari με την Catania και της Palermo με την Torino. Η Juventus υποδέχεται την Chievo, περιμένοντας βαθμολογικές απώλειες της πρωτοπόρου Inter που θα ταξιδέψει στην έδρα της Udinese.

Atalanta - Fiorentina

Η γηπεδούχος Atalanta χρειάζεται τους βαθμούς της νίκης έτσι ώστε να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι μιας θέσης που οδηγεί στο κύπελλο UEFA. Την περασμένη αγωνιστική η Atalanta, διέκοψε το αρνητικό σερί των ηττών. Στα αγωνιστικά οι γηπεδούχοι δεν υπολογίζουν στους τραυματίες Luca Cigarini, Tiberio Guarente και Ferreira Pinto.

Η Fiorentina βρίσκεται δυο βαθμούς μακριά από την 4η θέση που οδηγεί στο Champions League, και επίσης δεν έχει περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες. Οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν και αυτοί με κάποιες απουσίες, αφού οι Mario Santana, Alberto Gilardino είναι τραυματίες ενώ απών θα είναι και ο τιμωρημένος Alessandro Gamberini.

Reggina - Genoa

Η ουραγός Reggina, θέλει να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για την παραμονή στην Serie A. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι θα πρέπει να πάρει πόντους την Κυριακή απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Η αποστολή των γηπεδούχων θα είναι εξαιρετικά δύσκολη αφού θα παραταχθούν χωρίς τους Carlos Valdez, Antonino Barilla, Antonio Giosa, Emil Hallfredsson, Andrea Campagnolo και Bernardo Corradi.

Η πορεία της Genoa είναι πολύ καλή φέτος, και σίγουρα δεν θα θέλει να χαραμίσει όλη την φετινή προσπάθεια στο τέλος. Οι φιλοξενούμενοι είναι ανώτεροι και θα πιέσουν από την αρχή για την νίκη. Σε αυτήν την αναμέτρηση η Genoa, δεν υπολογίζει στους Diego Milito, Thiago Motta, Anthony Vanden Borre, Alessio Scarpi και Marco Rossi

Cagliari - Catania

Μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Bologna, η Cagliari θέλει ακόμα ένα τρίποντο προκειμένου να διατηρηθεί στις θέσεις που δίνουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούν να υπολογίζουν στους τραυματίες Marco Pisano, Daniele Magliocchetti και Diego Lopez.

Η Catania βρίσκεται 5 βαθμούς μακριά από την Cagliari. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και θέλει τους βαθμούς αφού και αυτή με την σειρά της κάνει όνειρα για θέση στο κύπελλο UEFA. Ο Takayuki Morimoto και ο Davide Baiocco, είναι τραυματίες ενώ εκτός μάχης έχουν τεθεί επίσης οι τιμωρημένοι Paolo Ledesma και Jorge Martinez

Sampdoria - Napoli

Τις δυο ομάδες τις χωρίζει μόλις ένας βαθμός στην βαθμολογία και ο αγώνας της Κυριακής θα είναι αμφίρροπος. Οι γηπεδούχοι της Sampdoria την περασμένη αγωνιστική νίκησαν εκτός έδρας την Torino και θα κατέβουν στον αγώνα με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Ο Claudio Bellucci και ο Marius Stankevicious είναι τραυματίες και δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν.

Η Napoli θα ταξιδεύσει σε μια έδρα στην οποία δεν έχει καλή παράδοση. Μοναδική απουσία για τους φιλοξενούμενους θα είναι αυτή του αρχηγού τους Paolo Cannavaro.

Juventus - Chievo

Η γηπεδούχος Juventus, παραμένει αήττητη στα τελευταία πέντε ματς και θέλει μείνει κοντά στην βαθμολογία από την πρωτοπόρο Inter. Ο γηπεδούχοι έχουν πολύ καλή παράδοση απέναντι στην Chievo, και θα προσπαθήσουν να πάρουν ακόμα ένα τρίποντο. Ο Amauri είναι τραυματίας και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί.

Η Chievo βρίσκεται κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού, και θα προσπαθήσει και αυτή με την σειρά της για ένα θετικό αποτέλεσμα έτσι ώστε να αποφύγει τις περιπέτειες.

Roma - Bologna

Η Roma θα προσπαθήσει να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί των τεσσάρων παιχνιδιών χωρίς νίκη. Τα προβλήματα πάντως, συνεχίζονται για τους γηπεδούχους, αφού στην αναμέτρηση της Κυριακής δεν θα έχουν μαζί τους τους τραυματίες Juan, Cicinho, Rodrigo Taddei και Marco Cassetti. Αμφίβολη θεωρείται επίσης και η συμμετοχή του Francesco Totti.

Η Bologna παλεύει για την σωτηρία και το δύσκολο πρόγραμμα ανησυχεί τους φιλοξενούμενους. Η Bologna θα παραταχθεί αμυντικά και από εκεί και πέρα θα προσπαθήσει να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Μοναδική απουσία θα είναι αυτή του τιμωρημένου Pablo Osvaldo.

Palermo - Torino

Μια ακόμα πολύ σημαντική αναμέτρηση θα είναι αυτή ανάμεσα σε Palermo και Torino. Η Palermo δείχνει σημάδια αστάθειας τον τελευταίο καιρό, αλλά παραμένει ακόμα κοντά στην 7η θέση της βαθμολογίας η οποία δίνει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο Cesare Bovo και ο Mattia Cassani είναι τιμωρημένοι και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούν να υπολογίζουν επίσης στους τραυματίες Igor Budan, Roberto Guana και Mark Bresciano.

Με νέο τεχνικό τον Giancarlo Camolese, η Torino προσπαθεί να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να παραμείνει στην κατηγορία. Να θυμίσουμε ότι η Torino παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς εκτός έδρας νίκη. Οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν χωρίς τους Nicola Ventola, Elvis Abbruscato, Angelo Ogbonna, Marco Di Loreto και Marco Pisano.

Siena - Lazio

Η Siena βρίσκεται σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση, αφού μετράει μόλις μια νίκη στα τελευταία εννέα ματς. Οι γηπεδούχοι πάντως αισιοδοξούν πως αυτή την Κυριακή θα καταφέρουν να βάλουν τέλος σε αυτό το κακό σερί. Μοναδικές απουσίες θα είναι αυτές των Luca Rossettini και Mirko Guadalupi.

Η Lazio από την μεριά της μπορεί να ελπίζει ακόμα στην έξοδο στο κύπελλο UEFA. Μετά την ήττα από την Catania, οι φιλοξενούμενοι σίγουρα δεν έχουν πολλά περιθώρια για νέα στραβοπατήματα. Στα αγωνιστικά θα παραταχθεί χωρίς τους Ousmane Dabo και Francelino Matuzalem.

Udinese - Inter

Μετά το πολύ κακό ξεκίνημα, η Udinese το τελευταίο χρονικό διάστημα δείχνει πάλι αρκετά καλά στοιχεία στο παιχνίδι της. Την τελευταία αγωνιστική, γνώρισε την ήττα από την Genoa, αλλά στην έδρας της η Udinese παρουσιάζεται πολύ πιο δυνατή. Η απουσία του επιθετικού Antonio Di Natale, λόγω τραυματισμού, θα είναι πολύ σημαντική για τους γηπεδούχους. Εκτός μάχης έχουν τεθεί επίσης οι Damiano Ferronetti, Andrea Coda, Aleksandar Lukovic, Fernando Tissone και ο τερματοφύλακας Samir Handanovic.

Η Inter δείχνει σταθερή και αφοσιωμένη στο στόχο της. Η ομάδα του Mourinho πλέον μετράει οκτώ νίκες στα τελευταία δέκα ματς. Ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός για την Inter η οποία θέλει να διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της. Ο Douglas Maicon, δεν θα δώσει το παρών στην αναμέτρηση καθώς είναι τραυματίας.

AC Milan - Lecce

Η Milan υποδέχεται την Lecce.Οι γηπεδούχοι παρουσιάζουν πολλά προβλήματα αστάθειας στην απόδοσή τους φέτος, γεγονός που τους έχει κοστίσει. Οι γηπεδούχοι θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί από εδώ και πέρα έτσι ώστε να μην χάσουν την 3η θέση της βαθμολογίας.

Η Lecce από την μεριά της βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού, και προβληματίζει με την εικόνα που παρουσιάζει στα τελευταία ματς. ο De Canio που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας, θα έχει δύσκολο έργο στο να βγάλει την ομάδα από το αγωνιστικό αδιέξοδο.

Σε λίγο οι προτάσεις μας...

Gif Banners Gif Banners

Δεν υπάρχουν σχόλια: