5 Απριλίου 2009

Στοίχημα Premier League: Νίκη παρά τα προβλήματα

Μετά τη χτεσινή νίκη της Liverpool, η Man Utd είναι πλέον στη δεύτερη θέση, έχοντας δύο παιχνίδια μαζί με το σημερινό να δώσει για να φτάσει σε αριθμό τους «Κόκκινους». Η ομάδα του Sir Alex χρειάζεται όσο τίποτα τη νίκη για να διώξει από πάνω της κάθε είδους άγχος.

Everton-Wigan

H Everton ηττήθηκε από την Portsmouth με 2-1, αλλά παραμένει στην έκτη θέση, που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αμφίβολοι είναι οι Cahill και Howard, που έκαναν το μεγάλο ταξίδι από Αυστραλία και Η.Π.Α. αντίστοιχα, ενώ εκτός παραμένουν οι μακροχρόνια τραυματίες Arteta, Yakubu, Anichebe, Yobo, Hibbert και Vaughan.

H Wigan επικράτησε εντός έδρας της Hull με 1-0 και συνέχισε έτσι την πολύ καλή χρονιά της, που την βρίσκει στην όγδοη θέση, επτά βαθμούς πίσω απ' τη σημερινή της αντίπαλο και τρεις από την έβδομη πλέον West Ham, ενώ αν όλα πάνε φυσιολογικά στους ημιτελικούς του FA Cup, και τερματίσει έβδομη, μπορεί να πάρει εισιτήριο για την Ευρώπη. Δεν είναι διαθέσιμος ο Amr Zaki, που για ακόμα μία φορά δεν επέστρεψε στην ώρα του από την Αίγυπτο, με τον Steve Bruce να δημοσιοποιεί τη μέχρι τώρα αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του Αιγύπτιου επιθετικού. Αμφίβολος είναι ο Jason Koumas.


Manchester United-Aston Villa

H United βρέθηκε να έχει χάσει το σημαντικό προβάδισμα επτά βαθμών που είχε μετά από τις ήττες από Liverpool και Fulham, και αν κι έχει δύο παιχνίδια λιγότερα βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από τη Liverpool. Ο Sir Alex αντιμετωπίζει πρόβλημα στην επίθεση, με τον Berbatov να είναι τραυματία και να χάνει πιθανότατα και τα δύο παιχνίδια με την Porto και τον Wayne Rooney τιμωρημένο. Ποινή εκτίουν επίσης οι Vidic και Scholes, ενώ δεν είναι σίγουρη η συμμετοχή των Carlos Tevez και Anderson μετά τα ταξίδια τους από τη Νότια Αμερική για τις υποχρεώσεις τους με Αργεντινή και Βραζιλία αντίστοιχα.

Η Villa δεν κερδίζει στα πέντε τελευταία, όπου έχει τέσσερις ήττες, τρεις από τις οποίες συνεχόμενες στα τρία πρόσφατα παιχνίδια, κι έπεσε στην πέμπτη θέση, τρεις πίσω από την Arsenal. O Emile Heskey τραυματίστηκε στο φιλικό της Αγγλίας με τη Σλοβακία και είναι αμφίβολος, οπότε μάλλον επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Gabriel Agbonlahor.

Δεν υπάρχουν σχόλια: